Led futófény vagy más nevén ismerve led tábla

Futófény termékeink úgy lettek mérnökök által kifejlesztve a világ legnagyobb szuper -óriás LED gyárában, hogy a legjobb szolgálatot tudjuk nyújtani vele hosszútávon itt Magyarországon. Itt gondolunk 8-10 évre. Ha egy led táblát vagy egy ledfalat hasonlítunk össze más egyéb reklám eszközzel, akkor ezek a modern eszközök egy egyszeri nagyobb összegbe kerülnek, de cserébe 8-10 évig tudod használni, mindig más szöveggel. Termékeinket felszereléssel együtt értékesítjük 1+1 év garanciával országszerte, felszerelést követően együtt programozzuk a táblát majd betanítjuk a kezelését.

led futófény

Milyen színben tudok Futófény / led táblát választani?

Piros , zöld, sárga, kék, fehér és lila színben választhatsz egyszínű futófényt. De miért csak piros és zöld? Mi nem hazudunk és korrekten elmondjuk, az évek alatt a piros és a zöld színű futófény bizonyult megbízhatónak, ez igazolja azt hogy a jelenlegi gyártónk sem gyárt egyszínű led táblából fehér, sárga, lila, kék színben. De 2021-ben találtunk egy szintén megbízható mellék gyártót a fő gyártónk mellé aki SMD egyszínű LEDeket gyárt kizárólag, így újból elérhetővé tettük a sárga,fehér,kék és lila színt.

Zöld fényreklám

Hogyan tudom eldönteni mekkora led táblára van szükségem?

Ha egyszerűen akarunk fogalmazni, akkor az üzletnél kinézett helyen maximális magasságba és szélességbe. Minél nagyobb egy futófény, annál látványosabb az Óriás betük, számok ,alakzatok. Természetesen kevesen maximalizálják ki a méretet, de ha ezt az állítást figyelembe veszük akkor az adott helyet érdemes teljesen kihasználi a lehetőségeket.

futofeny-ledtabla-fenyujsag mukodes kozben

Mennyibe kerül egy futófény?

Az alábbi linkre kattintva, átviszünk aloldalunkra, ahol láthatod az árainkat. FUTÓFÉNY ÁRAK

futofeny-fenyujsag mukodes kozben

Tudok még több információt a futófényekről?

Természetesen igen. Az alábbi linkre kattintva, átviszünk aloldalunkra, ahol tudsz még olvasni a led táblákról. FUTÓFÉNY INFORMÁCIÓK

ledtrio logó web