Led fal és videófal kültéri kivitelben, általános és egyedi méretű led fal 

Led fal vásárlás előtt állsz? De nem tudod milyen led fal lenne ideális az üzletedre? Fix ,hordozható változatban is gondolkodsz? Nézz be hozzánk, mi segítünk neked! Teljesen megzavar hogy mi az a P8 és P5 ha led fal -ról van szó? Hallottál már P1 -ről is?  Nem probléma , mi elmagyarázzuk neked, hogy te is megértsd, és megfelelően tudj dönteni.

Led fal és videófal beltéri kivitelben?

Led fal vásárlás előtt állsz? De nem tudod milyen led fal lenne ideális az üzletedre? Fix ,hordozható változatban is gondolkodsz? Hallottál már P1 -ről is? Akkor téged a beltéri led fal érdekel.

led fal egyedi méretben

P8 kültéri led fal látható a képen 

A P8 -as led fal Önmagában nem mond semmit? Egy 16 cm magas és 32 cm széles led modulon 8 mm -re helyezkednek el a ledek egymástól. Hogyan tudom egy led panel vagy más nevén modul felbontását kiszámolni? Egyszerűen a 32 -öt elosztom 0,8 -al = 40 , a 16-ot is elosztom 0,8-al = 20. Így egy darab led modul felbontása P8 esetén 40*20 -as.  A modulokból pedig egy kész led falat rakhatunk össze, úgy hogy a paneleket egymás mellé és fölé helyezzük, majd összekötjük.

led fal egyedi méretben

P5 kültéri led fal látható a képen 

A P5 -ös led fal Önmagában nem mond semmit? Egy 16 cm magas és 32 cm széles led modulon 5 mm -re helyezkednek el a ledek egymástól. Hogyan tudom egy led panel vagy más nevén modul felbontását kiszámolni? Egyszerűen a 32 -öt elosztom 0,5 -el = 64 , a 16-ot is elosztom 0,5-el = 32. Így egy darab led modul felbontása P5 esetén 64*32.  A modulokból pedig egy kész led falat rakhatunk össze, úgy hogy a paneleket egymás mellé és fölé helyezzük, majd összekötjük.

led fal egyedi méretben

Mi a különbség a P8 és a P5 ledfal között?

Elsősorban a felbontás , illetve a tiszta látótávolság , úgynevezett pixel mentes távolság. A P8 , tehát 8mm-re helyezkednek el a ledek egy 32 cm széles és 16 cm magas led panelen. A P5 , tehát 5mm-re helyezkednek el a ledek egy 32 cm széles és 16 cm magas led panelen. Így teljesen egyértelmű ha úgyanazon a led panel alapon van mindkét megoldás, akkor a P5 -esetében egy panelen több led lesz, ezáltal egy ugyanakkor méretű ledfal P5 -ös led panelekkel jobb felbontást eredményez. Ez akkor is igaz amikor P4 vagy P3 vagy P2.5 -es modulokból építünk fel ledfalat.

led fal egyedi méretben

Mi a különbség a P8 és a P5 ledfal felbontása között? 

P8 esetében egy panel ami 32 cm széles és 16 cm magas. Magasságba 20 ledünk lesz, szélességbe 40 ledünk lesz. Tehát egy panel felbontása 40*20.  P5 esetében azonos alapon magasságba 32 ledünk lesz és szélességbe 64 ledünk. Tehát egy panel felbontása 64*32.  Összesen 1 db P8 led panelen 800 db led van és 1 db P5 led panel 2048 db. Tehát láthatóan egy P5 -ös ledfal nagyobb felbontással rendelkezik , és 5 méterről már pixel mentes a kép, P8 esetében pedig 8 méterről. De a felbontás nagymértékben függ attól mekkora led fal -ra esik a választás

led fal egyedi méretben

Kültéren létezik a P8 és P5 pixelen kívül más is? 

Természetesen igen. Kültéren a leggyakoribb pixel számok: P10 , P8 , P6.67 , P5 , P4, P3 , P2.5. Találkoztál már 4.8 vagy 3.9 -es pixel számmal? Igen a leggyakoribb pixel méretű led fal ha hordozható változatban gondolkodunk és nem fix telepítésűbe

Mit érdemes még figyelembe vennem ledfal esetén ?

A kijelző 16 cm magas és 32 cm széles led modulokból áll össze így, a gyári paramétereket figyelembe véve, az üzlet adottságai, az elérni kívánt célközönség távolsága, a megjeleníteni kívánt tartalom is nagyon fontos, hogy a videófal milyen méretű legyen. Ha nem ez alapján döntesz, könnyen vehetsz olyan dolgot, ami nem fog használni és megbánod a választást. Javaslatunk egy led fal esetében hogy próbáljuk meg minél jobban tartani a 16/9 -es arányt.

Mivel fogom programozni a ledfalamat ?

A piacon mi vagyunk az egyetlenek akik gyárilag WIFIS led fal vezérlővel szerelik a ledfalakat. Ebben az esetben laptopra vagy okostelefonra telepítünk egy applikációt / alkalmazást és betanítjuk annak kezelését. Nem szükséges Internet az üzletbe. Itt csak a kapcsolat wifi. A ledfal wifi jelet bocsát ki mint egy Router , amit a számítógép és a telefon is lát. Így internetre nincs szükség.

FIX TELEPÍTÉSŰ led fal érdekel, de mennyibe kerül?

P8 -as és P5 -ös kültéri led fal árakat itt tudod megnézni – Ledtrio P5 és P8 led fal árak készletről

Nagykeráron szeretnél ledfalt vásárolni?

Amennyiben velünk közösen szeretnél ledfalat vásárolni akkor Kattints ide – Nagykeráron led fal vásárlás Magyarországon

Mekkora méretű led fal számomra az ideális ha FIX TELEPÍTÉSBEN gondolkodok?

Első körben ez két dologtól függ, ahová tervezem rakni ott mekkora helyem van magasságba? Ha megvan a magasság akkora mekkora helyem van szélességbe mellé? Minél arányosabb, és minél nagyobb egy led videófal , annál biztosabb hogy már messziről észreveszik, illetve a kiküldött reklámanyag is látványosabb mint egy keskeny felületen. Egyedi méretben is készítünk , valamint egyedi helyekre és egyedi megoldásokkal, sarok összeilesztésekkel, 10 – 12 , akár 20 méter szélességben is.

led fal egyedi méretben
ledtrio logó web