Ne késlekedj…A Ledtrio Kft csapata már várt téged

Kinek tud segíteni a Ledtrio Kft?

Szívesen várjuk vállalkozások, közintézmények és magánszemélyek megkeresését! Ha kérdése merült fel vagy árajánlatot szeretne kérni, töltse ki az űrlapot és felvesszünk Önnel a kapcsolatot.

A Ledtrio kft további elérhetőségeink, amelyeken szintén kapcsolatba tudsz lépni velünk!

P8 kulteri led fal
ledtrio logó web

Nagyon röviden kik vagyunk mi, és miért válaszd a LEDTRIO KFT -t  

A Ledtrio kft csapata egy családi KÖZÖSSÉG. Partnereink , munkavállalóink mind – mind a csapatunk része. Hiszünk a másképp gondolkodásban, és ennek mentén alakítottuk ki Családok Vállalkozásait segítő termékeinket és szolgáltatásainkat. Mint egy jó Guru , segít és tanít a modern – kreatív és látványos reklámok területén!
P5 ledfal szekesfehervar led videofal hirdetofal

Milyen szolgáltatást tudunk nyújtani mint LEDFAL Specialista ?

A ledtrio kft termékei úgy lettek mérnökök által kifejlesztve a világ 3. legnagyobb szuper -óriás LEDfal gyárában, hogy a legjobb szolgálatot tudjuk nyújtani vele hosszútávon itt Magyarországon. Itt gondolunk 8-10 évre. Ha egy led táblát vagy egy ledfalat hasonlítunk össze más egyéb reklám eszközzel, akkor ezek a modern eszközök egy egyszeri nagyobb összegbe kerülnek.
Cserébe viszont 8-10 évig tudod használni, mindig más szöveggel, képpel vagy videóval, attól függően melyik fajta termékünket választod. Termékeinket felszereléssel együtt értékesítjük 1+1 év garanciával országszerte, felszerelést követően együtt programozzuk a táblát majd betanítjuk a kezelését. Ledtrio Kft
Ledtrio2

Fontos a megjelenés és a figyelemfelkeltés ?

A Ledtrio Kft csapata úgy gondolja, a 21. században már nagyon fontos a külső dizájn , a figyelemfelkeltő reklámeszközök. Itt szabadon engedheted a fantáziádat , látványos – figyelemfelkeltő és kreatív reklám anyagokat tudsz kirakni a tábládra, mindezt okostelefonon keresztül. Segítségére lehetünk hogy vállalkozásod több figyelmet kapjon , az értékesítésből kihozd a maximumot, ezáltal több pénzt keressél ! TEKINTSD MEG REFERENCIA MUNKÁINKAT
P5-ledfal-vecses