Ledfal bérlés kültérre P3 és beltérre P2.5

A vetítéstechnikai  eszközök egyik legkorszerűbb megoldása manapság a ledfal bérlés. A nagyobb rendezvényeken is kiemelkedik a tömegből, ezért figyelemfelhívásra, reklámra is a legkiválóbb eszköz. Nagy távolságok esetén az egyetlen lehetőség a nézők számára a led fal, melynek segítségével egy koncertszínpadi előadás vagy videóbejátszás nem csak hallhatóvá, hanem láthatóvá is válik. Ezért szeretjük mi a ledfal bérlés -t!

A Ledtrio Kft -től bérelt ledfal

Ideális fesztiválon, koncerten vagy sporteseményeken. Tökéletes megoldás konferenciákon, díjátadó eseményeken és céges rendezvényeken. De akár használhatod roadshow-n, televíziós produkciókban és önálló hirdetési felületként. A ledfal bérlés tehát egy szuper lehetőség! Bérelj tőlünk! Nézd vissza bármikor!

Ledfal bérlés : mit lehet megjeleníteni rajta és milyen eszközökkel használható?

 Ha az ember ledfal bérlés -ben gondolkodik akkor akár a ledfalon videóbejátszásokat, élő kamerás képet, reklámokat, emblémákat, animációkat vagy műsorközlő / eredményjelző ábrákat jeleníthetünk meg. Vezérelhetjük számítógép / laptop segítségével (VGA, DVI vagy HDMI csatlakozókkal). Csatlakoztathatunk hozzá kamerát / videómixeret (BNC vagy RCA csatlakozókkal). De akár televíziós közvetítőkocsival is használható (HD SDI vagy SD SDI csatlakozókkal) vagy egyéb eszközökkel (HDMI vagy DISPLAY PORT csatlakozókkal)

Ha ledfal bérlés a megoldás : akkor P4 , P3 vagy P2.5

Miért javasoljuk hogy minél kisebb pixel számú ledfalat béreljen? Minél kisebb egy ledfal pixel száma annál több led dióda található az adott méretű 32 cm széles és 16 cm magas led panelen. Minél több a pixel – azaz a led dióda, annál több kép pontból rajzolja ki a ledfal a rá kiküldött anyagot.

Miért jobb nekem a P4 , P3 vagy P2.5 -es ledfal bérlés?

Egyszerűen ér röviden. Közelebről lehet nézni a ledfalat, élesebb , színesebb , látványosabb képet ad. Nem kell nagy M2 -ben gondolkodni, kisebb 4 -6 m2 -rel el lehet érni a kívánt hatást. Bátran ajánljuk figyelmedbe a 144 * 256 -os P3 kültéri ledfalat, amit szívesen fogadna az ember a saját teraszán is!

A legfontosabb kérdés a ledfal bérlés helyszíne  SPORTRENDEZVÉNY és SZABADTÉR

Egy adott esetben szabadtéri rendezvényt tekintetében mindenképpen a P4 maximum P5 ledfalban érdemes gondolkodni nagyobb 10 -30 m2 között. Persze vannak esetek mikor ennek a többszöröse sem elég! De a legtöbb esetben egy 30 m2 -es ledfal az igények 80 % -át ki tudja szolgálni.

A ledfal bérlés helyszíne  TETŐTERASZ vagy SZÁLLODAI TERASZOK

Egy igényes és szuper Budapesti tetőteraszon elképzelhetetlen egy rendezvény egy P3 -as vagy P4 -es 4 – 6 m2 -es ledfal. De ilyen pixelszámú ledfal esetében nincs is másra szükségünk. Esti partik esetében P2.5 -es beltéri akár FULL HD felbontású ledfalat is választhat.

A ledfal bérlés helyszíne  KONFERENCIA TEREM vagy ELŐADÓ TEREM

Egy igazán jó prezentációhoz maximális felkészültség szükséges. A vizuális részét mi megoldjuk, te készülj a beszéddel,  ha ledfal bérlés akkor beltérre P2.5 -es ledfalat ajánlok 3m2 felületben gondolkodva, de maximum 6 m2 felületig. 

Van lehetőségem nagy méretű ledfalat bérelni?

Természetesen igen! Nagyszerű csapatunk van erre a célra is, színpad , hangosítás , óriás LED fal kijelző szerkezettel. Bátran olvass tovább az oldalunkon, elmagyarázzuk neked milyen ledfalat érdemes bérelni, függően attól milyen célra és hova szeretnét a ledfalat.

Válassz minket, ledfal bérlés , Ledtrio Kft és ledfalbérlés hivatalos partnere és másik weboldala

Hivatalos oldalunk Aktúális áraink ledfal bérlésre